Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 02:05 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Кличко: Ми пройдемо ці складні часи гідно і зможемо відстояти незалежність і державність України
09:25
Кличко: Ми пройдемо ці складні часи гідно і зможемо відстояти незалежність і державність України

Я впевнений, що після зустрічі у Брюсселі і останніх подій на Сході, щодо агресора – Російської Федерації - будуть вжиті жорсткі заходи, а Україні буде надана не тільки фінансова допомога, а й озброєння. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко в коментарі журналістам після відвідування школи №69.

“Спочатку Росія розповідала про якихось солдатів, що нібито заблукали. Але сьогодні маски зняті. Світ бачить і говорить про вторгнення в Україну військ РФ. Повинна бути, і, я переконаний, буде адекватна реакція світової спільноти на цю агресію, - сказав Віталій Кличко. - Ми пройдемо ці складні часи. І пройдемо гідно. Ми зможемо відстояти цілісність і незалежність нашої країни”, - наголосив мер Києва.

Водночас, переконаний Кличко, українці насамперед самі повинні боронити державу, а не тільки чекати на допомогу. “Нам потрібно захищати країну. І в цьому контексті виховання патріотизму у сучасного молодого покоління є дуже важливим”, - зазначив Київський міський голова.

Переглядів: 384 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: