Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 04:33 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 13 » Кличко: Ми переможемо і будемо жити в сучасній європейській країні, скільки б Беркуту не насилала на нас влада
10:31
Кличко: Ми переможемо і будемо жити в сучасній європейській країні, скільки б Беркуту не насилала на нас влада
Від того, хто сидить вдома і каже, що від нього нічого не залежить, дійсно нічого ніколи залежати не буде. Тож всі українці, кому не байдуже їхнє майбутнє, повинні вийти на Майдан і висловити своє прагнення жити в сучасній європейській країні. Про це заявив лідер "УДАРу” Віталій Кличко, виступаючи вночі зі сцени Майдану.

"Я хочу подякувати кожному, хто виходить на Майдан і бореться за своє майбутнє, за майбутнє своєї Батьківщини. Нас намагаються залякати: якась "терористична атака” в Борисполі чи Жулянах, метро три доби закритe в центрі, розповсюджують різні чутки, забороняють дітям ходити до школи. Але нас не залякати”, - наголосив Віталій Кличко.

Він відзначив, що разом з братом Володимиром вони реалізували в життя всі свої спортивні мрії. "Але ми продовжуємо мріяти жити в сучасній європейській країні, де кожна людина може себе реалізувати і бачить перспективи. І ми зможемо втілити цю мрію в життя, скільки б Беркуту не насилала влада. Тому що ми боремось за наше європейське майбутнє. І ми переможемо”, - підкреслив лідер "УДАРу”.

Водночас брат Віталія Володимир Кличко розповів, що відвідував багато країн, але барикад по 5 метрів, які нині відділяють чинну владу в Україні від народу, він не бачив в жодній країні.

"Я виходив на ринг дуже багато разів, і в мене було багато різних суперників. Але я захоплююся вами. Ви - герої. Я б не хотів мати у ринзі таких суперників, як ми. Тому що нас не перемогти”, - підкреслив Володимир.

Він також наголосив на важливості бути стійким і цілеспрямованим, щоби досягти перемоги. "Влада думає, що ми втомимося, змерзнемо, втратимо ціль, розійдемося. А цього не станеться. Тому що у нас чемпіонський настрій. І найважливіше – у нас є правда, за яку ми стоїмо, і воля до перемоги. І ми досягнемо успіху”, - підкреслив Володимир.

Після нічого виступу на сцені брати Клички відвідали наметове містечко афганців, розташоване на Майдані Незалежності і поспілкувалися з військовими.Кличко: Без виконання вимог Майдану і без залучення європейських структур круглі столи з владою не матимуть сенсу і будуть тільки затягуванням часу

    Запропонований Президентом круглий стіл - це видимість діалогу і спроба затягнути час. З одного боку - розмови про круглий стіл, з іншого - спроба штурму майдану і провокації проти мирних людей. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко на брифінгу в Штабі національного спротиву.

Він також підкреслив, що з чинною владою можна говорити лише за участі авторитетних європейських і світових структур, які будуть гарантами виконання вимог Майдану.
"Наші вимоги незмінні: звільнення усіх затриманих і припинення їх переслідування, покарання всіх винних у побитті людей і відставка уряду. Тільки після цього може йтися про круглий стіл. Але він повинен відбуватися тільки за участі європейських представників і громадськості", - зазначив Віталій Кличко.

Він наголосив, що для розв'язання ситуації в Україні необхідна повна зміни влади. "Саме за це сьогодні стоїть Майдан! Іншого люди не зрозуміють і не сприймуть. Цивілізованим виходом з політичної кризи є дострокові президентські і парламентські вибори", - підкреслив лідер "УДАРу".
Кличко також подякував активістам Майдану і всім українцям, які продовжують прибувати з різних куточків України до Києва, щоби відстояти своє майбутнє.

Переглядів: 436 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: