Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Середа, 24.04.2024, 08:12 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 24 » Кличко: "Майдан" повинен об'єднати всіх українців, які не згодні з ситуацією в країні і вимагають зміни влади
22:44
Кличко: "Майдан" повинен об'єднати всіх українців, які не згодні з ситуацією в країні і вимагають зміни влади
Всеукраїнське об'єднання "Майдан" повинне об'єднати всіх українців, які не згодні з сьогоднішньою ситуацією в країні і вимагають зміни влади. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко на брифінгу в Штабі національного спротиву.

"Майдан" - це всеукраїнське об'єднання. Українці, незалежно від політичних поглядів і місця проживання, прагнуть жити в сучасній демократичній державі, де немає корупції, де існують чіткі правила і панує закон. Тому виникли майдани по всій країні - не тільки у Києві, а й у Львові, Харкові, Одесі. Люди хочуть змін!", - наголосив Віталій Кличко.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо ролі в цьому об'єднанні, Кличко відзначив, що входить до цієї організації як голова партії "УДАР" і має право голосу, як і решта членів об'єднання. "Тільки об'єднавшись, незалежно від політичних поглядів, а навколо ідеї побудувати сучасну країну, де панує закон, і де кожен українець зможе впевнено дивитися у майбутнє, ми переможемо", - підкреслив Кличко.

Коментучи інформацію щодо можливих  арештів лідерів опозиції, лідер "УДАРу" зазначив: "Я можу сказати, якщо таке відбудеться, це буде фатальна помилка з боку влади. Ми не боїмося арештів. Вся країна бачить, що кожна людина, яка виходить на Майдан, бореться за своє майбутнє, за правду, за соціальну справедливість. Сподіваюся, влада не припуститься чергової помилки".
Переглядів: 381 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: