Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 19:34 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 14 » Кличко: Хто виявить агресію на Майдані – матиме справу особисто зі мною
10:32
Кличко: Хто виявить агресію на Майдані – матиме справу особисто зі мною
Влада хоче "заговорити” політичну кризу в країні, але в неї цене вийде. Вимоги Майдану чіткі і незмінні. І ми зможемо добитися відставки уряду і повного перезавантаження влади. Про це заявив лідер "УДАРу” Віталій Кличко зі сцени Майдану.

"Кілька годин тому ми повернулися з та к званого круглого столу. На який ми прийшли не слухати, не просити, а висловити нашу чітку позицію. Адже жодних переговорів не може бути, доки не будуть виконані наші ключові вимоги: звільнити затриманих, покарати винних і відправити у відставку уряд. Там був Янукович, Азаров, урядовці. Вони почали говорити, що хочуть стабільності в країні, що роблять все, щоби нам, українцям, жилося краще. І робитимуть все для того, щоб Україна стала справжньою європейською країною. Я почув це і думаю: нас за дурнів тримають чи що? Кажуть: ми обов’язково підпишемо угоду з ЄС. А хто вам заважав підписати угоду два тижні тому?! Я не вірю, що Янукович підпише Угоду. І ніхто йому не вірить”, - наголосив Віталій Кличко.

Він також розповів, що опозиція вимагала від влади в жодному разі не застосовувати силу проти мирних демонстрантів і припинити подальші провокації.

"Зараз влаштовують антимайдан. Звозять бюджетників. Кажуть, хто не приїде – буде звільнений. Люди в душі не хочуть туди їхати, але їм потрібно годувати сім’ї і вони бояться відмовитися. Але я впевнений, вони будуть приєднуватися до нас. Бо скільки можна боятися і чекати! І я вдячний кожному вас, хто стоїть тут на Майдані, тому що ви не боїтесь”, - сказав лідер "УДАРу”.

Кличко вчергове закликав всіх активістів не піддаватися на провокації влади. "У нас мирна демонстрація. Жодної агресії. Хто виявить агресію – матиме справу зі мною”, - підкреслив політик.

Віталій Кличко також висловив впевненість, що Майдан змусить владу виконати вимоги людей і разом добитися перемоги.

Матеріали сайту klichko.org
Переглядів: 406 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: