Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 28.03.2024, 19:30 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 14 » Кличко йде у Президенти
12:36
Кличко йде у Президенти
Заявивши з трибуни Верховної  Ради про наміри балотуватися у Президенти України, лідер «УДАРу» окреслив першочергові завдання, які він ставить перед собою та своєю політичною силою.
Команда Віталія Кличка змусить державу нарешті працювати на кожну людину, а не на олігарха чи корупціонера. «Ми повинні зробити те, чого не робили 20 років - нанести системний удар по корупції!», - безапеляційно стверджує лідер «УДАРу».
Для зміни ситуації на краще, на думку лідера Партії, є три кроки. Перший: мінімізація контактів людини і чиновника. «Чиновники перестануть ганяти людей за довідками та документами, а самі їх збиратимуть», - говорить він. Майбутній кандидат на посаду Президента України обіцяє зменшення кількості податків та спрощення механізму їх сплати, запровадження чітких норм, які регулюватимуть діяльність державних органів.
Другий крок: поставити заслін корупціонерам і сформувати новий корпус управлінців, які будуть працювати на країну, а не на свою кишеню.  «Якби ми свого часу отримали більшість у парламенті і формували  уряд, ми могли б провести люстрацію влади… Але тепер це доведеться зробити новому Президенту», - наголосив Кличко. На його думку, в Україні треба створити нові органи державної влади, нові суди, нові правоохоронні органи. Нові – за змістом і принципом своєї роботи, а не за формою або персональним складом. «Необхідно створити нову, незалежну кадрову службу, яка займатиметься атестацією держслужбовців і працівників правоохоронних органів, суддів і прокурорів», - переконаний лідер «УДАРу».
Третій крок – контроль. Зокрема створення незалежного Антикорупційного бюро, яке виявлятиме  корупціонерів і притягуватиме їх до відповідальності. За діяльністю цього агентства здійснюватиметься громадський контроль. Адже будь-яке бюро не може знати все, і тому буде запроваджене право кожної громади звільняти чиновника, суддю або міліціонера. «Якщо 10% населення населеного пункту, району чи області підпишуть проект рішення про відставку чиновника, проводитиметься місцевий референдум. Якщо людина відома як корупціонер, вона втратить посаду. У мене вистачить волі, щоб здійснити ці реформи і очистити країну», - говорить Віталій Кличко.
Кличко не має сумніву, що його команда зможе реалізувати право людини вільно трудитися, заробляти і бути захищеною з боку держави. «Це моя мета. Я знаю, як її досягти. І ми переможемо !» - впевнений Віталій Кличко.

Переглядів: 415 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: