Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 08:44 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 12 » Кличко: Без виконання вимог Майдану і без залучення європейських структур круглі столи з владою не матимуть сенсу і будуть тільки затягуванн
16:19
Кличко: Без виконання вимог Майдану і без залучення європейських структур круглі столи з владою не матимуть сенсу і будуть тільки затягуванн
Запропонований Президентом круглий стіл - це видимість діалогу і спроба затягнути час. З одного боку - розмови про круглий стіл, з іншого - спроба штурму майдану і провокації проти мирних людей. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко на брифінгу в Штабі національного спротиву.

Він також підкреслив, що з чинною владою можна говорити лише за участі авторитетних європейських і світових структур, які будуть гарантами виконання вимог Майдану.
"Наші вимоги незмінні: звільнення усіх затриманих і припинення їх переслідування, покарання всіх винних у побитті людей і відставка уряду. Тільки після цього може йтися про круглий стіл. Але він повинен відбуватися тільки за участі європейських представників і громадськості", - зазначив Віталій Кличко.

Він наголосив, що для розв'язання ситуації в Україні необхідна повна зміни влади. "Саме за це сьогодні стоїть Майдан! Іншого люди не зрозуміють і не сприймуть. Цивілізованим виходом з політичної кризи є дострокові президентські і парламентські вибори", - підкреслив лідер "УДАРу".
Кличко також подякував активістам Майдану і всім українцям, які продовжують прибувати з різних куточків України до Києва, щоби відстояти своє майбутнє.

Переглядів: 402 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: