Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 03:56 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 16 » Керівництво регіонального штабу Петра Порошенка
10:35
Керівництво регіонального штабу Петра Порошенка

14 квітня 2014 року у Полтаві відбулося представлення керівництва регіонального штабу кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Керівником штабу призначено народного депутата України, члена фракції «УДАР» у Верховній Раді Кутового Тараса Вікторовича. Керівником виборчої кампанії призначено члена Президії Ради ГО «Майдан» Баранова Андрія Павловича.

В районах Петра Порошенка представляє об'єднана команда людей, які знають свою справу і проявили себе успішно на місцях. Нині, відкинувши будь-які особисті амбіції, згуртувалися навколо постаті кандидата, який має найбільшу підтримку і довіру громадян. Представлення виборчих штабів відбувається по всій Україні і демонструє прозорість процесу у формуванні команд та підходах до роботи.

Тарас Кутовий: «За останні пів року країна зазнала докорінних перетворень, змінилися люди, змінився світ навколо нас, ми вчимося жити по-новому — без корупції та зловживань, громадяни готові брати активну участь у процесах, які відбуваються в державі, при цьому всьому ситуація в країні складна і ми зараз не маємо права на помилки. Тож розпорошення сил в демократичному таборі зараз недоречне — ми повинні спрямувати усе для консолідації та об'єднання країни. Перемогу на виборах має отримати той, кого підтримує найбільша кількість громадян. Таку підтримку нині має Петро Порошенко. На з'їзді партії «УДАР» наш лідер Віталій Кличко наголосив на тому, що завжди дотримувався ідеї висунення єдиного кандидата від демократичних сил. Наше об'єднання ще раз засвідчує європейський рівень політики — домовлятися в тих питаннях, де інтереси держави важливіші за будь-які інші. А роботи вистачить усім. Одне з ключових завдань — забезпечити чесне проведення і президентських, і київських виборів».

Андрій Баранов: «З часів Ярослава Мудрого вперше в Україні два потужних, найрейтинговіших українських політики об`єднали свої зусилля заради розбудови країни, заради подолання великої зовнішньої та внутрішньої небезпеки, яка ставить під загрозу сам факт існування держави. Петро Порошенко та Віталій Кличко об'єдналися в одну потужну силу, яка лідирує у рейтингу народної довіри. Він, за оцінками центру Разумкова, становить понад 42%. Країна дійсно потребує якнайшвидше отримати легітимного, всенародно обраного Президента, щоб пришвидшити вихід із безпекової, політичної та економічної криз, які межують з катастрофою. Усвідомлюючи це, сьогодні дві професійні команди, партія «Солідарність» і «УДАР», об'єдналися навколо лідера громадської думки. Щодня кількість наших прихильників зростає, люди прагнуть жити по-новому! Про підтримку Петра Порошенка заявляє все більше моральних авторитетів Полтавщини, які усвідомлюють — розпорошення суспільної підтримки між різними кандидатами грає на руку тим силам, які мріють про розкол країни».

Переглядів: 521 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: