Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 01:50 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 13 » Карпунцов: Народні депутати мають нести кримінальну відповідальність за підтримку сепаратизму
10:50
Карпунцов: Народні депутати мають нести кримінальну відповідальність за підтримку сепаратизму

Правоохоронні органи повинні провести розслідування щодо підтримки деякими народними депутатами та посадовцями сепаратистських рухів на Донбасі за фактом вчинення злочину проти держави. Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР" Валерій Карпунцов у ефірі телеканалу "112".
"На темі федералізації педалюють ті князьки, які всі останні роки обкрадали ці регіони. Якщо дотації на вугільну галузь становлять 6 мільярдів гривень, а виділяли 16 мільярдів, то куди ці гроші дівалися? Вони хочуть продовжувати красти, як крали на центральному рівні, але на рівні області, і бути царем. Вони грають на настроях, але в красиву обгортку загортають зовсім гірку цукерку", - сказав Карпунцов.
 
За його словами, бездіяльність правоохоронних органів щодо розслідування фактів підтримки народними депутатами та місцевими посадовцями сепаратистських рухів викликає багато запитань. "Низка народних депутатів від Партії регіонів, від Комуністичної партії безпосередньо беруть участь в засіданнях, які збирали перед референдумом, разом з цими сепаратистами. Поруч з ними були народні депутати. Ці люди вчиняли злочин. Чому досі немає подання про позбавлення їх депутатської недоторканості?", - наголосив він.
 
Депутат переконаний, що в нинішніх умовах особливо важливим фактором для врегулювання ситуації є проведення президентських виборів та забезпечення високої явки виборців на дільниці. "Глава держави - це особа, яка має найвищу легітимність і обирається на прямих виборах всіма громадянами України. Це важливий етап у становленні нашої держави. 25 травня потрібно всім прийти на вибори, обов'язково зробити свій вибір, тому що це дійсно подальший крок для стабілізації ситуації", - заявив Валерій Карпунцов.

 

Переглядів: 400 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: