Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 23.04.2024, 13:06 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 13 » Ініціатива «Команди молоді Віталія Кличка»
14:53
Ініціатива «Команди молоді Віталія Кличка»
Громадська організація «Команда молоді Віталія Кличка» виступила з ініціативою створення в Україні Молодіжного парламенту – представницького органу, який буде займатися вирішенням нагальних проблем молоді шляхом постійної співпраці з Верховною Радою України. Про це заявив один із лідерів організації Роман Григоришин, повідомили ІА "Наголос" у прес-службі організації.
«На сьогодні ми активно ведемо переговори із молодіжними організаціями інших політичних партій з метою об’єднання зусиль у реалізації цього проекту. В подальшому плануємо підписати Меморандум про спільні дії, в якому звернемося до Верховної Ради з пропозицією створити Молодіжний парламент та опишемо цілі та завдання цього органу», - зазначив він.

У партії «УДАР» позитивно оцінюють таку ініціативу. Зокрема, за словами заступника голови партії, голови Комітету ВРУ з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артура Палатного, створення такого консультативно-дорадчого органу може посприяти підвищенню ефективності роботи Верховної Ради у сфері молодіжної політики та запустити соціальні ліфти для талановитої молоді.

«Функціонування Молодіжного парламенту дасть можливість репрезентувати на офіційному рівні погляди молодого покоління на сучасний стан речей, враховувати їхнє бачення та креативні підходи при ухваленні рішень Верховної Ради у сфері молодіжної політики. Таким чином ми можемо також створити комунікаційний майданчик для формування кадрового резерву перспективної молоді», - наголосив народний депутат.
Переглядів: 559 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: