Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Середа, 24.04.2024, 15:14 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 26 » Голосуйте по совісті!
11:19
Голосуйте по совісті!
Тарас КУТОВИЙ: "Голосуйте по совісті! Ніхто не зможе перевірити, за кого Ви віддали голос!"

Сьогодні знову вирішується доля нашої країни, яким шляхом далі йти — нарешті до розвитку і осучаснення, чи й далі занурюватися у безодню бюрократії, невігластва та адміністративного тиску.

Шановні земляки! Сьогодні кожному потрібно прийняти вольове рішення, відкинути острахи і подумати про майбутнє. Пам’ятайте, ніхто і ніколи не зможе перевірити, за кого Ви проголосували на цих виборах. Ніяких санкцій щодо Вас не може бути в принципі. Влада сподівається, що Ви злякаєтеся, а отже здастеся.

Я знаю, що Ваш голос намагаються купити – спочатку за гречку, натякаючи, за кого треба ставити «галочку». Тепер – за певну суму коштів, прямо вказуючи, хто їх дає і що за це хоче. Та не все в цьому світі можна купити, не все продати. Вони пропонують Вам копійки, а завтра заберуть у рази більше.

Не варто думати, що все вирішено наперед, бо для нашої спільної перемоги важливий кожен голос, який є вираженням Вашої громадянської позиції, Вашим усвідомленим і зваженим рішенням. Зі свого боку обіцяю, що наша команда захистить результати голосування та протистоятиме фальсифікаціям.

Звертаюсь також до тих, хто пройшов разом із нами цей передвиборчий шлях, хто доклав зусиль, не здався і не злякався. Це Ваш особистий внесок у наше спільне завтра, підвалини для побудови нової країни, в якій слова «честь», «гідність» та «мораль» будуть багато значити. Це Ваша громадянська перемога над неправдою та несправедливістю. Дякую Вам за це!

Пам’ятайте, що свобода – безцінна, а совість не продається. Ці вибори повинні довести, що українці мають міцний стрижень: той самий, який вів славних козаків до перемог, той, з яким творилась українська держава.

Полтавщина віддавна була душею України, тут розмірено і потужно б’ється вільне серце нашого народу. Настав час показати, що воно гаряче і безстрашне, віддане рідному краю і людям! Ваша любов до свободи, до безкрайніх просторів, на яких Ви зростали, має викорінити страх. І нехай сьогоднішнє вольове рішення буде тим камінцем, який кожен із нас покладе в будівництво нової, сучасної та успішної держави. Зробіть свій вибір на користь правди. Проголосуйте за мене, Тараса Кутового, – єдиного опозиційного кандидата по 151-му виборчому округу. І я переконаний, що кожен із тих, хто висловить мені довіру в день голосування, не пошкодує про свій вибір. Моїм батькам ніколи не було соромно за мене. Обіцяю, що і Ви також будете пишатися нашою спільною перемогою.

Тарас КУТОВИЙ,
єдиний опозиційний кандидат у народні депутати України від партії «УДАР» по виборчому округу №151
Переглядів: 477 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: