Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 00:46 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 28 » Геращенко: Москва за допомогою танків намагається не пустити Україну в Європу
23:47
Геращенко: Москва за допомогою танків намагається не пустити Україну в Європу

Ситуація на сході України загострилася після того, як офіційний Київ у Мінську дав зрозуміти, що не відступиться від європейської перспективи. Про це в ефірі телеканалу «Україна» заявила уповноважена Президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях, народний депутат фракції «УДАР» Ірина Геращенко.

«Мій аналіз такий, що загострення ситуації відбулося саме після того, як Президент однозначно дав зрозуміти, що ми ні на йоту не відступимося від європерспективи, і що Угода про асоціацію буде ратифікована у вересні 2014 року», - наголосила Геращенко.

Народний депутат вважає, що сьогодні Москва обрала найжорстокіші аргументи для того, щоб знову «прив’язати Україну до себе». «Це аргументи дубини, електрошоку, танку для того, щоб не пустити Україну в Європу», - зазначила Геращенко.

Уповноважена Президента також пояснила, що воєнний стан в Україні не вводиться через те, що його введення було б вигідне насамперед  Росії. «Наші громадяни мають усвідомлювати, що російська армія – це більше 2 мільйонів солдатів. Тому як тільки ми оголошуємо воєнний стан, ми даємо можливість розширити військову присутність Росії на території України. Відтак, українська влада робить усе можливе, щоб ми все-таки перемогли в цій війні, але з найменшими втратами», - відзначила Ірина Геращенко.

 
 
Переглядів: 368 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: