Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 10:40 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 14 » Фракція партії «УДАР» голосувала проти кандидатури Миколи Азарова на посаду прем’єр-міністра.
11:55
Фракція партії «УДАР» голосувала проти кандидатури Миколи Азарова на посаду прем’єр-міністра.
Це рішення фракції було ухвалити нескладно, оскільки протягом останніх років всі українці спостерігали постійне «покращення» життя, яке насправді стосується тільки тих людей, що знаходяться при владі, сказав лідер «УДАРу» Віталій Кличко з парламентської трибуни. Політик наголосив, що за минулі роки кабмін Азарова продемонстрував, що він є урядом не країни, а кланів, під які пишеться бюджет, ухвалюються закони і проводяться тендери.

«Нічого нового від реанімованого уряду Азарова ми не очікуємо, оскільки бачили, як працював цей уряд і маємо ті «результати», за які він повинен відповідати», – зазначив Віталій Кличко в коментарі журналістам.

Кличко наголосив, що яскравий приклад діяльності уряду Азарова – це вигідний владі бюджет, ухвалений Верховною Радою минулого скликання за 10 хвилин. «Ми знаємо, як піднімаються ціни на продукти та послуги, але заробітна платня, пенсії та стипендії залишаються на тому ж рівні. Лише на 30% забезпечено людей, які хворі на туберкульоз та гепатит. Водночас, на утримання Кабміну, ВР та Президента буде витрачено майже 2,5 мільярди гривень. Влада не забула профінансувати структури, які забезпечують їй комфортне життя подалі від народу», – сказав Кличко.

Лідер «УДАРу» також зауважив, що опозиція не дасть уряду Азарова змінити європейський вектор розвитку України. «Дві третини українців підтримують європейський напрямок розвитку країни і ми змусимо владу з цим рахуватися», – сказав Кличко.

За матеріалами сайту http://klichko.org
Переглядів: 390 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: