Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 28.03.2024, 23:40 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 16

Кандидат у президенти Петро Порошенко не братиме участь у програмі «Шустер LIVE» у п’ятницю, 16 травня, через щільний графік регіональних поїздок.
Петро Порошенко щиро вдячний студії Савіка Шустера за запрошення взяти участь у прямому ефірі. Іншим разом він неодмінно скористається ним. Наразі стратегія виборчої кампанії Петра Порошенка полягає в тому, щоб за її стислий час відвідати всі регіони України та максимум районних центрів у кожному.
Всі зустрічі кандидата на пост Президента України Петра Порошенко із громадою передує анонс у місцевій пресі, на радіо та телебаченні, приблизно за тиждень до візиту. Ці зустрічі відвідує велика кількість виборців. Адже саме в цей час вони мають можливість отримати інформацію з перших рук — про програму кандидата, його бачення розвитку України в цілому та їхнього регіону зокрема.
... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: РМК | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

Політичні сили у парламенті повинні об'єднатися для ухвалення найважливіших для країни рішень, або у іншому випадку – оголосити про дострокові парламентські вибори. Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР" Валерій Карпунцов у ефірі "5 каналу".

"Зараз парламент не є репрезентативним в цілому. Якщо ми говоримо про велику фракцію Партії регіонів – її вже немає. Якщо у парламенту не вистачить мужності об'єднатися для прийняття рішень, як це було під час трагічних подій у лютому, якщо не вистачить мудрості відкинути амбіції, то іншого виходу немає, як проведення виборів", - сказав Карпунцов.

Депутат також звернув увагу на те, що деякі депутати підбурюють сепаратистські настрої на Cході, намагаючись зберегти свій вплив в цьому регіоні, а інші - сабот ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: РМК | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)