Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 13:14 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 25
Викрадення полковника Мамчура та інших офіцерів у Криму є ганьбою для України. Про це в ефірі «Шустер LIVE» заявив народний депутат від «УДАРу», постійний представник в.о. президента в Криму Сергій Куніцин.

«Наші командири фактично знаходяться в полоні. Над ними знущаються і чинять свавілля. Для нас, як для влади, беззуба реакція на такі події – ганьба. Тільки сьогодні підписаний указ про вивід військ з Криму. Завтра там уже нікого буде виводити! Кожного дня наших військових захоплюють в полон, а ми проводимо якісь наради, засідання. Це просто сором, що ми так поводимося і дозволяємо знущатися над нашими людьми», - наголосив Куніцин.

Куніцин підкреслив, що після відвідування Криму він звернувся до в.о. президента Турчинова, міністра внутрішніх справ і в.о. міністра оборони Тенюха з проханням утримати Крим. «Ще до проведення так званого референдуму я запропонував прийняти в першому читанні закон про мови, надати економічн ... Читати далі »
Переглядів: 376 | Додав: РМК | Дата: 25.03.2014 | Коментарі (0)

 
Полтавські УДАРівці, провели Полтавську обласну партійну конференцію, на якій висунули кандидатом від Партії на дострокових виборах Президента України – Віталія Кличка.

Окрім делегатів, голів місцевих партійних організацій, партійного активу, у роботі конференції взяли участь народний депутат України Сергій Каплін та помічник-консультант народного депутата України Тараса Кутового - Валерій Нижник. Головував на зібранні Петро Ворона - голова Полтавської обласної ради, голова Полтавської обласної партійної організації ... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: РМК | Дата: 25.03.2014 | Коментарі (0)