Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 04:36 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 01
Вся Україна сьогодні прийшла до шкіл на Перший Дзвоник, День Знань, що символізує початок нового навчального року!

 
   Від всього серця вітаємо полтавську дітвору і молодь, всю громаду, що прийшла до своїх альма-матір і зичимо натхнення і сили волі у опануванні азів наук. Варто пам’ятати, що ми - українці сильні духом і щирі серцем коли є віра. То ж любіть свою землю, Україну, батьків, що подарували Вам життя. Ведіть здоровий спосіб життя, займайтесь спортом!

 
   Шановні колеги-вчителі! Доля України, її цивілізаційний поступ, її місце в світі, її добробут і демократизм залежить від молоді, яка нині йде у новий світ знань. І яку молодь ми з Вами сформуємо, хто ... Читати далі »
Переглядів: 434 | Додав: РМК | Дата: 01.09.2013 | Коментарі (0)




Любі діти, шановні батьки, дорогі освітяни!
 
Вітаю вас із Днем знань, із початком нового навчального року і з відправною точкою для майбутніх досягнень!
 
Шановні учні! Успішне навчання — це ключ від дверей, за якими відкривається шлях у подальше, доросле життя. Недостатньо просто тримати цей ключ в руці, потрібно уміти його використовувати. Я бажаю, щоб ви підходили творчо до кожного поставленого перед вами завдання, були натхненними і працелюбними. Прислухайтеся до того, що говорять вам старші, будьте старанними і уважними на заняттях. Нехай складні завдання не лякають, а спонукають ставати кращими, сильнішими, розумнішими! Цікавого та захоплюючого навчання, а також виконувати поставлені завдання ... Читати далі »
Переглядів: 430 | Додав: РМК | Дата: 01.09.2013 | Коментарі (0)