Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Середа, 17.04.2024, 02:19 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 08


Відпочивати та навчатись у «Школі успіху» братів Кличків їде до міста Бучі неподалік Києва 13-річна Дарина Яковенко з селища Чорнухи.

Таке право вона виборола, пройшовши два етапи конкурсного відбору.

– Торік восени я була на передвиборчій зустрічі з Тарасом Кутовим та Віталієм Кличком, що відбувалась у Лохвиці, і через охоронців передала лідеру «УДАРу» листа. У ньому я просто розповіла про ... Читати далі »
Переглядів: 1126 | Додав: РМК | Дата: 08.07.2013 | Коментарі (0)


Сьогодні владі потрібні не закони, що є умовою євроінтеграції, а механізми, які допоможуть накопичувати гроші і частково латати бюджет. Однак на практиці все це руйнуватиме державу вже у найближчому майбутньому. Про це, підбиваючи підсумки роботи другої сесії Верховної Ради VII скликання, сказав народний депутат Тарас Кутовий в ефірі 5 каналу.
"Нам обіцяли, що доведеться працювати допізна, доки не затвердимо всю низку євроінтеграційних законів. І коли ми погодилися на продовження пленарних засідань ми дізнаємося, що цих законів, виявляється, немає. А ті документи, що є,потребують детального доопрацювання", - сказав Кутовий. За його словами, парламент спромігся розглянути лише два євроінтеграційні закони, оскільки провладних депутатів більше цікавили векселі.
Коментуючи прийнятий Верховною Радою закон про векселі, депутат відзначив, що це велика афера, яка допоможе зацікавлени ... Читати далі »
Переглядів: 401 | Додав: РМК | Дата: 08.07.2013 | Коментарі (0)