Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 03:41 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 10

«Відпочивати, досить працювати» – вирішила місцева влада за працівників школи естетичного виховання в Чорнухах. Зазвичай учителі-музиканти йдуть у відпустку з 15 червня. Цьогоріч усіх одинадцятьох працівників цього закладу на відпочинок відправили на два тижні раніше, ще й за власний кошт.

- Раніше в цей період ми самотужки робили в школі косметичний ремонт, потім законно йшли відпочивати. А з 15 серпня нас щороку на два тижні просили «погуляти» за власні гроші. Так ми допомагали зекономити кошти районного бюджету, в якому на зарплати для нас не вистачає грошей, – говорить один з викладачів школи. Називати себе не хоче. – Цього ж року нас попросили цю «економію» почати уже з 1 червня. Просто поставили до відома і сказали усім написати заяви на ім’я начальника відділу культури й туризму райдержа ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: РМК | Дата: 10.06.2013 | Коментарі (0)

Кобеляцька районна організація зібралася активом та прибрала алею по вул. Шевченка... Голова Кобеляцької районної організації Ганна Кабак висловила свою думку з приводу причин та умов читого довкілля та екологічного навколишнього середовища...

 Покласти край такому неподобству вирішили нарешті місцеві УДАРівці. На чолі з головою районної партійної організації  Владиславом Бибиком партійці у складі 10-ти партійців покосили траву, прибрали узбіччя неподалік алеї, підбілили дерева. Працювали безкоштовно і на совість, чим викликали у місцевої громади схвалення. І тим приємніше, підкреслює учасниця суботника Тамара Янжула, що дехто з позапартійних земляків вирішив підтримати почин УДАРівців і сам взявся до роботи з прибирання території.

Сміття на українських вулицях давно перейшло з розряду побутових проблем в ранг національної катастрофи.

Українські парки та вулиці, тротуари й двори буквально встелені сміття ... Читати далі »
Переглядів: 460 | Додав: РМК | Дата: 10.06.2013 | Коментарі (0)

Переглядів: 418 | Додав: РМК | Дата: 10.06.2013 | Коментарі (0)



 У Мокиївці Чорнухинського району,представники народного депутата разом з Миколою Лисенком - керівником громадської приймальні Тараса Кутового у Чорнухах, відвідали садочок розташований в історичні споруді — колишній земській школі, збудованій за проектом Опанаса Сластіона. Тут теж діє тільки одна група для дітей різного віку, куди ходить усього 12 вихованців. З усього видно, що малеча любить образотворче мистецтво — асфальт на підході до будинку був розмальований дитячими шедеврами. Тож альбомами, олівцями і кольоровою крейдою ті зацікавилися найперше.
День захисту дітей — це лише один з приводів для спілкування з дітьми. Адже Тарас Кутовий систематично підтримує підростаюче покоління. Завдяки йому облаштовано кілька ігрових майданчиків на окрузі, допомогу одержують спортивні дитячо-юнацькі організації, проводятьс ... Читати далі »
Переглядів: 403 | Додав: РМК | Дата: 10.06.2013 | Коментарі (0)


Тарас Кутовий: Мене обрали від опозиційних сил і я залишаюсь у фракції партії УДАР

Народний депутат від партії «УДАР» Тарас Кутовий закликає не плутати його із тезкою за прізвищем В'ячеславом Кутовим. Останній у четвер вийшов із фракції «Батьківщина» у Верховній Раді, і відповідну заява була озвучена у сесійній залі. Про це народний депутат фракції «УДАР» Тарас Кутовий заявив в ефірі «5 каналу».
«Я обирався на мажоритарному окрузі № 151 на Полтавщині, мене підтримали всі опозиційні сили. І наголошую, що я залишаюся в «УДАРі». У нинішньому скликанні є два народних депутата з прізвищем Кутовий. Моє ім'я Тарас, а та людина, яка писала заяву про вихід має ім'я В’ячеслав. Тож виборці, які голосували за мене, можуть бути спокійні», - зауважив «ударівець».
Нардеп також прокоментував останні події в парламент ... Читати далі »
Переглядів: 563 | Додав: РМК | Дата: 10.06.2013 | Коментарі (0)