Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 06:44 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 04
Своїм висновком, який став приводом звернення до ВАСУ щодо позбавлення депутата Власенка мандату, регламентний комітет порушив три закони: закон про регламент, про комітети та закон про статус народного депутата, - заявив лідер "УДАРу" на засіданні керівників депутатських фракцій за участі членів регламентного комітету та керівництва парламенту.

"Щоб вийти із цієї складної ситуації і провести чесне і неупереджене засідання регламентного комітету, я пропоную зробити паритетний склад комітету-де буде половина депутатів від регіоналів та комуністів, половина - від опозиції, і провести його публічне засідання та обговорення питання щодо Сергія Власенка", - зазначив Кличко.

Інакше представникам опозиційних фракцій, на думку Віталія Кличка, немає сенсу брати участь в засіданнях регламентного комітету, де голова та більшість членів комітету-представники Партії регіонів та комуністи.

В "УДАРі" рішення щодо Власенка вважаю ... Читати далі »
Переглядів: 428 | Додав: РМК | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

На раді Полтавської обласної партійної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» призначено проведення звітно-виборної конференції Полтавської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» на 30 березня 2013 року.
На конференції буде переобрано голову Полтавської обласної партійної організації, Раду  Полтавської обласної партійної організації, Ревізійну комісію  Полтавської обласної партійної організації!



Переглядів: 399 | Додав: РМК | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

На думку більшості українців, крім близького оточення президента (сім’ї) останні три роки влади Януковича - роки втрачених можливостей, розгулу корупції і нахабної безвідповідальності усіх наближених до влади. Про що красномовно говорять цифри і факти з нашого життя і життя української держави.

Катастрофічно збільшуються зовнішні борги. Станом на 1 жовтня 2012 року зовнішній борг України становив 132,4 млрд. дол. США. За останні три роки він зріс на третину. А у 2013 році влада планує влізти у додаткові борги у сумі 135,53 млрд. грн. І це при тому, що у цьому ж році Україні потрібно віддати близько 9 млрд. дол. – найбільше за останні роки. Тобто лише цьогоріч на кожного українця, включаючи тих, що щойно народилися, припадає борг щонайменше у 200 дол. Так ми розплачуємося за бездарне урядування команди Януковича. Така бездарна економічна політика нещадно б’є по кишенях простих українців.

Нас запевняють, що в Україні «н ... Читати далі »
Переглядів: 412 | Додав: РМК | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)