Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Середа, 24.04.2024, 11:14 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 02
Україна потребує повного перезавантаження влади. І перший крок на цьому шляху вже зроблено – комітет державного будівництва і самоврядування більшістю голосів підтримав законопроект лідерів трьох опозиційних сил про відставку уряду. Про це заявив лідер партії "УДАР” Віталій Кличко на прес-конференції у Штабі національного спротиву у Будинку профспілок.

"Повинне бути повне перезавантаження влади. Люди вийшли на Майдан, бо вони втомились. Міняються уряди, міняються міністри,  але ситуація в країні не змінюється. Система залишається такою, як була. Тож ми повинні змінити систему”, - наголосив Віталій Кличко.

Він відзначив, що українці вийшли на Майдан, бо втомилися терпіти і чекати на краще майбутнє. "Ми вже терпимо 22 роки. Скільки можна? Люди вийшли і показують свою волю. Нам затикають рота міліцейським дубинками. Якщо це проковтнути, то після такого ніхто не може бути впевнений, що наступного разу він чи його діти н ... Читати далі »
Переглядів: 395 | Додав: РМК | Дата: 02.12.2013 | Коментарі (0)

Переглядів: 458 | Додав: РМК | Дата: 02.12.2013 | Коментарі (0)

Кривавий розгін озброєними представниками державної влади мирних зібрань людей в Україні, в столиці європейської держави, необхідно розцінювати як злочин не тільки проти засад демократії, але й як злочин проти здоров'я та життя громадян України.

У зв'язку з продовженням мирних акцій протесту, звертаємось до всіх співробітників Міністерства внутрішніх справ України із закликом не виконувати злочинні накази, не вчиняти жодні акти насильства щодо мирних громадян та не брати участі у спробах розгону мирних акцій протесту на всій території України. Звертаємось безпосередньо до керівництва МВС з вимогою негайного прийняття рішення щодо розформування підрозділів «Беркут» як таких, що своїми злочинними діями дискредитували владу та організували криваве побоїще.

Депутати обласної ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: РМК | Дата: 02.12.2013 | Коментарі (0)

Кличко: Якщо уряд, як сказав Арбузов, готовий відповісти на всі питання, то нехай приходить на Майдан

Якщо уряд, як запевняє віце-прем'єр Арбузов, готовий відповісти на всі питання, які до нього є, то нехай повним складом приходить на Майдан. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

"Готові відповісти, то нехай не ховаються і приходять до людей на Майдан. Нехай послухають, що люди говорять про цей уряд - і про Азарова, і про Арбузова - і відповідають. Тільки адекватно розуміючи, що відповідями тут не відбудешся, йдеться про відповідальність. Нехай з Майдану попрощаються і йдуть у відставку, - наголосив Кличко. - Бо особливо цинічно виглядають заяви Арбузова про те, що уряд знає що робити і йому треба не заважати, а допомогти. Вони зробили вже стільки шкоди країні, що шлях у них один - у відставку. І нехай усвідомлять: за усі дії ... Читати далі »
Переглядів: 494 | Додав: РМК | Дата: 02.12.2013 | Коментарі (0)