Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 13:18 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 14


Християнське свято Покрови, запроваджене у Візантії на згадку про чудесне визволення Константинополя від нападників, вже давно стало для українців національним святом. Адже 14 жовтня в Україні відзначається також День українського козацтва. Запорозькі козаки вважали своєю покровителькою саме Богородицю, - йдеться у вітанні. - Волелюбне українське козацтво боролося за утвердження державності і незалежності нашої країни, за її процвітання. Ці ідеї важливі для України і сьогодні, коли вона прагне перетворень і здійснює кроки на шляху до Європейського Союзу.

Нехай Богородиця залишається заступницею для всіх українців та допомагає у нових звершеннях і перемогах.
Переглядів: 391 | Додав: РМК | Дата: 14.10.2013 | Коментарі (0)

До вашої уваги стаття  надрукована в газеті  "Події та коментарі"  7 червня 2013р.

«Відпочивати, досить працювати» – вирішила місцева влада за працівників школи естетичного виховання в Чорнухах. Зазвичай учителі-музиканти йдуть у відпустку з 15 червня. Цьогоріч усіх одинадцятьох працівників цього закладу на відпочинок відправили на два тижні раніше, ще й за власний кошт.

- Раніше в цей період ми самотужки робили в школі косметичний ремонт, потім законно йшли відпочивати. А з 15 серпня нас щороку на два тижні просили «погуляти» за власні гроші. Так ми допомагали зекономити кошти районного бюджету, в якому на зарплати для нас не вистачає грошей, – говорить один з викладачів школи. Називати себе не хоче. – Цього ж року нас попросили цю «економію» почати уже з 1 червня. Просто поставили до відома і сказали усім написати заяви на ім’я начальника відділу культури й т ... Читати далі »
Переглядів: 898 | Додав: РМК | Дата: 14.10.2013 | Коментарі (0)