Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 19:14 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 29
На запрошення Полтавської обласної організації ВГО «Товариство українських офіцерів» та інших молодіжних організацій полтавські ударівці взяли участь участь у засіданні  «круглого столу» присвяченого подвигу Героїв Крут. Голова обласного осередку УДАРу звернув увагу присутніх на круглому столі на колонізаційну політику нинішньої влади, яка не дбає про зміцнення обороноздатності країни, не запроваджує в освітніх закладах належного національного виховання, а в нових підручниках з історії України з’являються героями ті постаті, що боролись проти незалежності України. Було заявлено, що партія В.Кличка виступає за єднання всіх демсил в боротьбі за европейську країну, де на першому місці буде не чиновник-самодур, а громадянин з його проблемами. В єдності наша сила. Були б єдині на парламентських виборах – мали б більшість у парламенті – зауважив П.Ворона.
Учасники засідання за круглим столом присвяченого пам’яті Героїв Крут прийняли ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: РМК | Дата: 29.01.2013 | Коментарі (0)

Заява російського «Газпрому» про борг «Нафтогазу» України в розмірі 7 мільярдів доларів за газ, який Україна не купувала в 2012 році є черговою спробою Росії затягнути Україну до Митного Союзу. Про це в ефірі телеканалу ТВі заявила народний депутат від фракції «УДАР» Оксана Продан.

Депутат також вважає, що подібні заяви «Газпрому» засвідчують неспроможність чинної української влади  відстоювати національні інтереси, оскільки вона нічого не зробила для оскарження в судовому порядку газових контрактів. «Це свідчить про недолугість політики діючої влади, яка в свій час не оскаржувала підписані контракти,- незручні та укладені під тиском», - сказала народний депутат.

Крім того, вона повідомила, що партія та фракція «УДАР»  у Верховній Раді ініціюватиме розслідування ... Читати далі »
Переглядів: 456 | Додав: РМК | Дата: 29.01.2013 | Коментарі (0)